Medlemsaften

Det er her at alle rollespillere kan mødes uden for spillet og skrive om hvad de ellers har lyst til, hvad interesserer dem og alt sådan noget.
Det er også her du introducerer dig selv hvis du er ny.
Brugeravatar
Rahsna
Spilmester
Indlæg: 2495
Tilmeldt: lør 6. maj 2006 15:37
Geografisk sted: Fyn, Danmark
Kontakt:

Medlemsaften

Ulæst indlæg af Rahsna »

Medlemsaftenerne bliver ikke afholdt for tiden.

Du skal have et LiveID for at kunne deltage. Du har et LiveID hvis du allerede bruger Windows Live Messenger.

Néveris spilmestre inviterer vores medlemmer til en samtaleaften hvor vi i fællesskab kan snakke om, hvad I synes om forumet, spillet, reglerne, universet, og hjemmesiden.
Vi vil holde dette møde over Windows Live Messenger (MSN) og bruger omkring en time på det. Når tiden kommer, vil Ulven invitere de interesseret.

Jeg er ikke så gammel, må jeg godt deltage alligevel?
Til folk under 15 er det jeres forældres ansvar at sørge for i kun deltager hvis i har deres tilladelse, men det er ikke noget vi kan tjekke, og siger derfor at forældre må være ansvarlige og kende til deres børns aktiviteter på nettet.

Jeg ønsker at deltage, hvad skal jeg gøre?
For at deltage, er det et krav at din WLM-konto står på din forum profil og at du i dette emne har skrevet dig på til medlemsaftenen. Bare skriv et indlæg i dette emne hvor der står "Jeg ønsker at deltage i medlemsaftenen." Hvis du har gjort begge disse ting vil du blive tilføjet af Ulven på WLM/MSN når tiden er inde.

Jeg har omstemt mig, hvad nu?
Skulle du ønske at træde ud af tilmeldingen, kan nu nøjes med at slette dit indlæg i dette emne, du behøver ikke også at ændre din profil. Hvis du ikke har slettet dit indlæg her vil du stadig blive inviteret til hver medlemsaften.

Hvor kan jeg være med til at bestemme hvilke dage medlemsaftenen skal være på?
Hvis du ved at du aldrig vil have tid hver gang der er medlemsaften så husk at ændre dine valg i dette emne.

Jeg har ikke WLM/MSN. Hvorfor bruger i ikke noget andet?
Hvis du er utilfreds med at skulle mødes over WLM så skriv til os på vores sædvanlige mail og kom evt. med et alternativ. Hold det neutralt, det er nemmere for os at forholde os til kritik på denne måde.
Låst