Forklaringer på forkortelser

Læs reglerne for forumet og find hjælp til hvordan du spiller rollespil her i dette forum.
Brugeravatar
Rahsna
Spilmester
Indlæg: 2483
Registered for: 17 years 4 months
Geografisk sted: Fyn, Danmark
Kontakt:

Forklaringer på forkortelser

Ulæst indlæg af Rahsna »

Offplay vs. Inplay
Offplay eller offgame betyder at det er snak udenfor spillet og er det modsatte af inplay / ingame, som betyder man snakker inde i spillet, som ens karakter. Vi ser helst at man holder sig inplay / ingame så meget som muligt, men skal man endelig skrive offplay / offgame gøres det sådan her:

(( Er det okay hvis jeg smutter nu? Skal ned og spise ))
Karen så op og tog sig for munden i overraskelse da hun så det mystiske lys på himlen. Det var et lys som hverken månen eller Fayons sol kunne lave og det skar hende i øjnene, men alligevel følte hun at hun måtte se på det.


Vær opmærksom på at offplay / offgame ikke er det samme som off topic, som betyder man skriver udenfor et indlægs emne. Off topic er, som på så mange andre fora, ikke tilladt i særlig stort omfang.

RP
RP er forkortelse af det engelsk ord RolePlay. Jeg ved ikke hvorfor vi bruger dét og ikke RS, det er vel bare, ligesom offplay, blevet en vane at bruge det engelske? Og så fordi RP lyder bedre end RS :P

BG
Er i rollespilsverdenen forkortelse for BagGrund eller BagGrundshistorie.

PG
Er en forkortelse af PersonGalleriet, som er navnet på systemet vi bruger til at holde styr på alle spillernes karakterer.

Admins
Kort for administrator i flertal. Admins er en brugergruppe der taget sig af at styre forumet fra top til tå i den mere tekniske afdeling. De tager sig f.eks af at forumet kører som det skal og det er dem der sørger for et sikkerhedskopi jævnligt bliver oprettet af vores forum.

Spilmestre
En speciel gruppe brugere der tager sig af alt rollespils messing på forumet. De hjælper rollespillere der har brug for det, og sørger for at Néveris regler bliver overholdt.
Låst