leder du efter gode bøger?

Her kan vores gæster skrive rollespils annoncer ang. forskellige rollespil rundt i landet. Man behøver ikke at være medlem for at skrive en annonce.
Forumregler
For at skrive en annonce behøver man hverken at have en bruger eller være logget ind!
Til jer der skriver disse annoncer beder vi jer at skrive et kort indlæg, (max. 250 ord eller ca. 2000 tegn) så folk der kigger på de mange annoncer vi efterhånden har, får et hurtigt og kort overblik i stedet for detaljeret forklaringer om hvordan rollespillet vil foregå. I skal selvfølgelig være velkommen til at skrive et link til en side eller anden kontakt information.
Indlæg der overskrider denne regel -kan- blive redigeret ned til det tilladte antal ord og et link til annoncørens side vil blive tilføjet. Hvis et link ikke er oplyst vil vi prøve at tildele anden information til annoncen.

Ikrafttrædelse
Denne regel træder i kraft fra d. 15-05-2008. For fremtidige annoncer.
For annoncer der allerede er skrevet er denne regel trådt i kraft fra d. 15-07-2008.

Mvh.
~ Néveri
Brugeravatar
doomande
Kendt karakter
Indlæg: 89
Tilmeldt: tors 1. jan 2009 13:16
Geografisk sted: Slagelse

leder du efter gode bøger?

Ulæst indlæg af doomande »

god nyhed til alle der kan lide en god menings fyldt bog med lige dele filosofi og humor. For nu kommer 3. bog i Kennth Bøgh Andersens kvatette Djævle krigen, Den Forkerte Død! Bogen udkommer torsdag d. 30 apil.
og en god nyhed til fans af hans bøger, Kennth har fået solgt film rettighederne til de 2 første bind i Djævle Krigen serien
Vedhæftede filer
DFD_nyhed.jpg
DFD_nyhed.jpg (78.29 KiB) Vist 10885 gange
der må gerne spilles vidre af ALLE i mine oplæg.
og må kagen være med jer
Besvar