Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Områder > Moranien > Beskrivelser > Karstaag

I skovene mod øst siges mallenkaierne at hærge helt op til bjergenes tinder og helt ud til østkysten. Ingen fornuftig bonde vandrer i disse skove ubevæbnet og uvidende. For her har mallenkaierne deres helt egen udviklede kultur. Kun et fjols går derind, og kun mallenkaier kommer levende fra det sted. Det er også her Miran, en ukendt men meget dygtig mallenkai-jæger, holder til i midten mellem Miktara og Det forladte tårn.

Miktara
Nord for dette isoleret område, ligger de fredelige mallenkaiers territorium. Miktaras mallenkaier, til daglig ledet af prinsen og tronarvingen Ralke, en ung mand som har sin egen, lidt for fredelige måde at styre riget på. Kong Kaaras og Dronning Mikta har trukket sig tilbage som ledere og lever i ro og mag dybt inde i Miktaras huler som kun den royale familie kender til. Miktara er et civiliseret malenkai-samfund og en stik modsætning af Celkas klan i Det forladte tårn.

På trods af sit idylliske udseende, er heller ikke Miktara fri for Kaos, der siden året 3450 har plaget Moranien mere og mere. Trods uroen fra det frie land bliver dæmpet af dette smukke landområde, er det ikke nok til at bringe fred i enhver malenkais sjæl. Det går rygter om, at I dette rige er man blevet træt af den blødsødne lederulv og prins, Ralke; som ser ud til at gå hårde tider I møde. Om han vil være I stand til at genvinde mallenkaiernes tillid med hjælp fra hans nyfundne prinsesse Rosa, og hans livvagt Silver, eller om Miktaras tronarving vil blive kastet af tronen, og kongefamilien, for første gang I Moraniens historie vil miste herredømmet over landet, vil kun tiden vise.

Der er kun få udenfor Karstaag der kender til de egentlige hændelser den dag for så mange år siden der var skyld i at mallenkaierne i Karstaag delte sig op i to. Men rygterne siger at nogle mallenkaier aldrig rigtig vendte sig af med det blodige sind, trods Avias velsignelse der hvilede over dem, og Miktara mallenkaier var nødsaget til at udstøde sine egne, korrumperede brødre og søstre.

Stormens Slot
Til øst ligger Stormens slot som engang var et mægtigt slot hvor det siges at guderne holdt til I vores verden. Hvorfor de lige valgte Moranien, er der ingen der ved, men det menes at have noget at gøre med landets beliggenhed I forhold til resten af Néveris kontinenter. Da verdensdelingen kom, ødelagde den store dele af slottet, der enten blev til ruiner eller helt forsvandt ned i Verdenskløften. Nu står kun en lille del af slottet tilbage.

I starten af vinteren år 3454, blomstrede der noget op der atter mindede om liv I dette slot som ellers har stået forladt og skjult I århundrede. Det vides endnu ikke hvad denne pludselige aktivitet skyldes, dog er der nogle enkelte væsner I Moranien der måske allerede har fundet ud af det.

I året 3455 ved tidlig sommer opstod et voldsomt jordskælv som stammede fra dette slots ruiner. Der er ikke længere tvivl om at der er noget mærkeligt der foregår ved dette sted. At bedømme på resultatet af jordskælvet, det voldsomme lys, eksplosionen og det ødelagte område omkring Stormens slot i en radius af flere mil, tyder det på at det langt fra er noget godt tegn.

Det forladte tårn
Celkas rige ligger i det sydlige Karstaag.
Det er en forladt borg, halvt lagt i ruiner, men det meste af dens trapper, gange og døre kan stadig bruges. På fæstningens højre tårnside er det tidligere udkigstårn blevet ødelagt og overtaget af naturen med et stort træ der har vokset sig så stort at det går hele vejen op til tårnet, hvor træets krone tjener som et tag over hele fæstningen. Her gælder ingen regler. Den stærkeste vinder. Og den stærkeste er Celka. Sæt dig i mod ham, og Nisara vil snart komme for at hente din fortabte sjæl.

Tidligere har dette territorium tilhørt Kasla, men ved en fejltagelse kom han til at give sine kræfter til et menneske som Kasla troede han havde dræbt. Mennesket overlevede og blev hurtigt kendt som Celka. Som hævn over Kasla havde dræbt hans elskede, blev Celka så stærk at han overvandt Kasla i kamp og overtog Det forladte tårn. Han lod Kasla tjene ham som hans højre hånd, og mens Kasla langsomt, fra bunden af flokkens rang så på hvordan Celka overtog alt det der tidligere havde været hans, voksede Celkas magt stadig indtil ingen længere turde at stå ham i vejen.

Selvsagt har dette skabt megen magtjalousi mellem den tidligere leder, og Celka. Der går rygter om at Kasla, sammen med sin sleske tjener, Chelly, prøver at tage magten tilbage, men Adana, Celkas nyerhvervet mage og næstkommanderende i flokken, holder skarpt øje med enhver der kunne mistænkes for at sætte en stopper for hendes og Celkas magtregime. Måske er det også derfor at Kasla endnu ikke har prøvet at tage magten tilbage, eller måske ligger der mere under end hvad simple rygter kan fortælle.

Det forladte tårn er et korrumperet mallenkai-samfund, som til tider kan minde noget om sortelvernes mangel på venlighed og ærlighed over for hinanden. Det er ikke til at tro at denne samling af mallenkaier en gang var en del af den store, prægtige Miktara klan.

Sidst opdateret: Den 29. May. 2016 klokken. 21:00

© Copyright Néveri 2024