Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem

Hvad er neveri.dk?

Stedet der samler alle ressourcer, der bruges til at skrive levende fortællinger i Néveri. Det er lore-tekster, forum til levende fortællinger og et rolleværktøj kaldet Sjælecirklen. neveri.dk bruges også til nyhedsopslag og "bag om" information om hele projektet.

Hvad er levende fortællinger?

En levende fortælling er hvad vi kalder vores dybe måde at skrive en fortælling sammen. Vi kalder det sådan fordi, vi skaber noget "fælles tredje" som hverken er vores, eller dit, men som opstår i rummet mellem os. Det er et værktøj vi ubevidst har brugt til at lære om os selv og det tillader os at skubbe - ikke overskride - vores grænser på en måde, der er sikkert for det voksne sind.

Det kan fungere således: Vi tager noget af os selv, ofte en svaghed, og lægger den ned i en rolle. Dernæst udsætter vi rollen for en fortælling, der kan være i form af tekst eller skuespil. Gennem refleksion og samtaler før og efter fortællingen, lærer vi mere om os selv og vore grænser – eksempelvis hvordan vi overvinder de grænser og udvikler os som individer. Drivkraften bag fortællingen kan også være mere jordnær, som at blive bedre til improvisation eller udforskning af et koncept. 

vores forum inviterer vi dig ind i Néveri, for at opleve levende fortællinger og vi håber det inspirerer og fremmer lysten til selv at skrive og deltage.

Hvad er Néveri?

Et dark fantasy univers, der i sin mest enkle form handler om den ældste historie; Nemlig balancen mellem det gode og det onde. Men hvor stammer det behov for balance fra?

 

For at kunne svare på dét, skal vi flere tusinde af år tilbage. Til universets begyndelse, hvor alt var mørke…

 

Hvis du bare gerne vil vide det grundlæggende så gå til:
Begynderens guide.

 

~ Rahsna rapporterer

Refleksion
September 2020

Vi fortsætter med at arbejde med os selv, hinanden og bogen, der nu er blevet delt op til flere. Det har stået stille med udviklingen af Néveri på websiden, men vi har gjort plads til idéer, der skal tages op når vi får tid. Det er ingen hemmelighed, at arbejdet med Jarics bog er drivkraften bag strømmen af nye idéer men den tager lige så meget tid væk fra Néveris loreopbyggelse, som den sår nye idéer. I næste måned vil der atter blive tid til at fortsætte studierne af nye programmeringsevner.

I Yuns dvaske måned er følgende blevet gjort:

 • Tilføjet en sektion om Levende fortælling på forsiden.

I gudernes tegn
August 2020

I spilmestrenes rige har det været "sommer"-ferie mens vi har fået arbejdet mere med os selv og bogen, der forfattes af Jaric. De fleste af gudernes tegn og den nye Tidslinje er færdige, men først i løbet af August begynder ændringerne at dukke op på neveri.dk. Indlæring af nye programmeringsevner er sat på pause indtil der er overskud til at fortsætte "studierne" af denne fagre nye verden. Forberedelserne nævnt i Maj 2020 optages efter den nye tidslinje er kommet online.

I Kimos frugtbare tegn (August) er følgende ændringer foretaget:

 • Gudernes tegn blevet skabt på ny af Snow.
 • Spilmestrenes side er også blevet rettet til, da den anvendte de gamle gudetegn, som nu er blevet erstattet.

Forberedelser...
April 2020

Skiftevis forumarbejde og indlæring af nye programmeringsevner, der skal bruges til at genopbygge neveri.dk på en pænere måde, bl.a. så navigation er nemmere. Resten af tiden bruges på at læse forumfortællinger og gå i nostalgi-mode!

I Falkøjes tegn (April), er følgende ændringer foretaget:

 • Arbejder på at forbinde alle levende fortællinger sammen, så læseren nemmere kan følge historien fra start til slut.
   
 • Skrevet ny velkomst på forummet.
 • Tilføjet information på neveri.dks forside.
 • Forberelsesarbejde til at flytte indhold fra sektionen "Deltag" til forsiden.

Indholdsopdateringerne fortsætter!
Februar 2020

Jeg skifter lidt mellem at rette i koden bag og opdatere universets indhold.

I Nisaras mørke tegn (Februar) ... er følgende ændringer foretaget:

 • Lagt nyheder sammen, så der ikke er lige så mange sider med kun en enkel overskrift.
   
 • Centreret gudeikoner i Sjælecirklen.
 • Opdateret Moraniens kort under Områder.
 • Rettet ordlyd en del steder, så det er nemmere at forstå.

Velkommen til et nyt, spændende år i Néveri :D
Januar 2020

Nyt år, nye idéer! I stedet for at skrive en opdatering for hver enkelt dag, vil jeg samle det i måneder. Så slipper jeg for at finde på titler til hver enkelt dag jeg opdaterer noget og I kan se alle ændringer for en måned, samlet, i stedet for I skal bladre i vores lange opdateringshistorik (de tal ovenover, der lyser når man holder musen over dem) ... Lad os begynde.

I Sheekas tegn (Januar brrr ... koldt! Kolde herskerinde over døden.. Stol på mig, det giver mening...) ... er følgende ændringer foretaget:

 • Forbedret siden Projektet ved at tilføle en indtroduktion, samt faktisk at forklare hvad projektet er ... (Beklager det tog så lang tid)
 • Tilføjet teksten "Moranien" over kortet til Moranien under Områder.
 • Tilføjet det nye Néverianske år til oversigten: 3466
 • Tilføjet teaser-tekst til Camrynns beskrivelse
 • Omdøbt Kaos' korrumpering til Sjælesygen, for at få det til at lyde mere spændende og mystisk (Du kan ikke modstå at trykke på det!)
   
 • Omdøbt Andres idéer til Jeres idéer, for at lyde mere inkluderende.

Da jeg opdagede nogen havde gættet adgangskoden og placeringen af vores værktøj til at skrive hjemmesidens sider, strammede jeg sikkerheden og som en bonus vil jeg de næste par dage gennemgå alt indhold på hjemmesiden, for at sikre det kun var siden med Ændringsoversigten (p.t. Den glemte opdatering), der blev påvirket.

Velkommen til Néveri v. 11.1!
Maj 2019

Hey! Rahsna her. FYI: Det er to ÅR siden jeg sidst opdaterede koden bag Néveri.

Kort nyt - Jeg har opdateret Sjælecirklen og design på hjemmesiden

Mere: Jeg har flyttet link-billede til Sjælecirklen op - ja helt op og flyve! ... Og justeret hele designet til at være bedre tilpasset nutidens større skærme. Under sjælecirklen kan I læse om hvad jeg ellers har lavet.

 • Link til verdenskortet (Néveri) oprettet. Find det under Hjem  > Universet  > Områder
   
 • Hvad er Néveri > "Læs mere" ændret til Begynderens guide

Opdateret "Om spilmestrene"
26-03-2019

Jaric er vendt tilbage! Dét skal fejres!

Læs Jarics opdateret fortælling

 

Opdateret forsiden "Hvad er Néveri?"
31-03-2018

Dette er første skridt på en komplet omstrukturering og omskrivning af alle vores lore-tekster.

 

Velkommen til den 11. udgave af Néveri!
10-06-2017

Læs om ændringerne.

 

Lille, men vigtig opdatering
02-02-2016

Det Néveriske år er blevet opdateret. År er blevet tilføjet på siden, og layout forbedret. Det vil vare længere tid inden vi kan rette årstallet nederst i hovedmenuen, desværre.

"We liiive, agaaaain."
21-12-2015

Néveri er atter aktivt. Meget er sket, og til næste år vil I, der følger os nærmest, få en forklaring.

Inden jeg kan begynde at arbejde videre med teksterne, kræver det, at jeg gør den nye udgave af Néveri færdig. Det tager dog tid, så derfor går der altså lidt mere tid endnu, inden vi vil begynde at rette tekster, sådan at de passer til Néveri i 2015.

Derfor er Néveri-årstallet på siden også forkert. Det burde vidst være 3462 - men hæng mig ikke op på det ;)

Vi ses det nye år.

~ Rahsna

 

Spam angreb

09-11-2013

Ja, så skete det igen at nogen syntes Néveri skulle overfaldes med 15000(!) indlæg. Jeg er lige blever færdig med at rydde op og stramme yderligere op på begrænsningerne.

Jeg ønsker det skal være nemt og hurigt at bruge Néveri; Desværre bliver det nu mere kompliceret at dele sine historier på grund af det her.

Må vedkommende ansvarlig for spam-angrebet blive kastet i Intetheden og udsættes for Kaosgudernes nådesløses vold og lide til evig tid. 

12-08-2013
Fantastiske nyheder! Den kritiske fejl der har plaget Sjælecirklen i næsten et halvt år er nu væk! Vi kan nu alle sikkert begynde at bruge Sjælecirklen igen.

 

24-01-2013
Det er en stor dag for os. bfrf.dk er blevet genskabt. Dette er hjemmesiden for den rollespilsforening der lavede universet vi har baseret Néveri på. Hvis du har lyst til at spore Néveri helt til dets rødder, så tag et kig på denne hjemmeside.

 

21-01-2013
Vi har lige udgivet "Begynderens guide" der hjælper nye spillere til hurtig at få styr på tingene og komme i gang med at spille.

 

09-09-2012
Vi har lige i dag afholdt vores føreste live gang, med stor succes. Hvis succesen fortsætter, vil vi tilføje en live sektion på vores hjemmeside.

 

13-06-2012
Vi har skrevet opsumringen af 2011. Bedre sent end aldrig.

 

21-01-2012
En ny version af Sjælecirklen (Tidligere kendt som De glemte sjæles bog) er lige blevet udgivet.

30-12-2011

Opdateret forsidens intro tekst

 

14-12-2011
Mindstorm-udgaven af Néveri er landet - Som du nok har opdaget.

 

27-11-2011
En introduktionstekst er blevet tilføjet sektionen "Universet".

 

21-11-2011
Orkerne er løsladt i Néveri!

 

26-09-2011
Objekter i Néveri er nu tilgængelig. En helt ny sektion på både den danske og engelske side. Vi opfordre jer hermed til at gå på eventyr i Néveri og lære mere om disse objekter!

 

08-09-2011
Nu kan du læse meget mere om vores største spilmester, Jaric.

26-08-2011

Vi har omskrevet race beskrivelsen af shiraerne, så den er nemmere at sætte sig ind i og mindre hemmelighedsfuld. Vi har også en god idé omkring hvordan Adarius har fået så dybtegående information om shiraerne.

 

27-06-2011
Den nye version af Néveri, er nu udgivet. Men det vidste du jo allerede, når du er her ;)

 

08-01-2011
Begrænsningerne i Néveri er nedlagt. Vi har vi nedlagt regler og guidelines for at spille i universet da det hindrede mere end det gavnede.

 

02-01-2011
Vores projektplaner er blevet opdateret.

 

19-12-2010
Kunne du tænke dig at hjælpe os med Néveri? Til næste år vil vi søge efter folk der er interesseret i at være med til at udvikle Néveri, men allerede nu vil vi gerne høre fra dig eller dine venner. Spred budskabet. Jo flere, jo bredere når vi ud.

Hvis du et interesseret, eller har spørgsmål så skriv til os... her på siden, eller send os en e-mail på: info@neveri.dk
På forhånd tak for hjælpen.

22-11-2010
Tak til alle jer som nogensinde har hjulpet Néveri med at blive det som det er i dag. Nu får i jeres hæder :)

 

17-11-2010
Ny side: "Om Spilmestrene" er lagt ind under "Om rollespilsprojektet".

 

17-11-2010
Vi har fyldt nyt information på "Om rollespilsprojektet". Læs det nu, inden 2010 er ovre ;)

 

06-11-2010
Den sidste cirkel i Therians kaosorden er afsløret. Kaosordenens 2. cirkel - læs om kaospræsterne og deres indflydelse i Moranien.

 

28-10-2010
Fryd jer kaostilbedere! Dokumentet om Den 3. cirkel i Therians kaosorden er nu tilgængelig.

 

Sidst opdateret: Den 26. Sep. 2020 klokken. 17:40

© Copyright Néveri 2020