Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Klaner & Ordener > Kaosordenerne > Sjælesygen

Kaoskorrumpering (Sjælesygen)
Der er to slags måder at blive korrumperet på i Néveri. Den ene er af sindet, og den anden er af sjælen; den såkaldte Kaoskorrumpering, eller Sjælesygen.

Siran, den kaosulv, som representere vand, besidder evner til at skabe Sjælesygen. Med sin daggert forudsager han sygdommen i alt den berører. Som ringe i vandet spræder han sygdommen til alt levende, væsner såvel som området han betræder og dyrene i det.

Enhver, der kommer i kontakt med denne syge, bliver selv en af de sjælesyge og fyldes med blind ondskab, besat på at forårsage universets undergang ved at tjene kaos. Det er en ældgammel form for kontrol-magi, der skaber og styrer mange af de kaostilbedere, som truer vort rige. Det er vigtigt, at huske på, at de sjælesyge er styret, og ikke har valgt at tilbede kaos. Derfor kan de redes, af magtfulde betvingere, der kender til de ældgamle healingsritualer.

Helbredelse af de sjælesyge
I Néveri, kan alle dårligdomme blive hævet, på den ene eller anden måde. Selv den berygtede Sjælesyge. En mand eller kvinde, som deler et særlig bånd til sine guder, er de eneste, som kan modstå kaos' korrumperende berøring. Yderligere er de i stand til at helbrede de syge, med deres guds hjælp.

Ofte er disse healere dybt religiøse væsner, som alurians eller personer, som bærer en særlig gnist inde i sig.

Desværre er disse healere få, og langt imellem, og derfor er Sjælesygen næsten umulig at udryde.

Sidst opdateret: Den 10. Jun. 2017 klokken. 09:36

© Copyright Néveri 2024