Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Klaner & Ordener

(( Ordenerne kommer til at indeholde alle de ordenener, klaner og større inplay-grupper der er i Moranien. Ordenerne er et vigtigt element i vores univers som giver meget kulturel information og intern viden fra vores univers som længe har manglet. ))

I denne sektion finder du, kære læser, en dybtgående beskrivelse af mange mægtige ordener - både de skjulte og de offentlige. Denne bog er kun en oversat kopi af originalen skrevet af højelverne. Kong Tharqauin ønsker ikke at oplyse hvor i Moranien den originale bog findes - Men det skulle ikke undre os, hvis det var et sted i nærheden af kong Tharqauins personlige gemakker.

Kong Cael Stormklinge vil offentliggøre disse informationer, som de bliver oversat - og Hans Majestæt ønsker at påpege, at disse sider oprindeligt er skrevet af et fremmed folk, men at han er gået med til at få dem oversat til folket, på den betingelse at intet der står i denne kopi vil have nogen ændring i hans syn på verden - og råder kraftigt til at ingen andre skal ændre deres synspunkt fra Hans Majestæts, det eneste rigtige, synspunkt.

Med disse ord læst gives I nu tilladelse til bogens indhold på betingelse af varsomhed.

~ Balazor Merian.

Sidst opdateret: Den 13. Feb. 2014 klokken. 14:52

© Copyright Néveri 2024