Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Klaner & Ordener > Kaosordenerne > Therian > Den tredje cirkel

Den tredje cirkel er måske den stærkeste og farligste cirkel fordi der er så mange tilbedere i denne gruppe. Det er alle de lavest rangeret kaostilbedere, dem som lader sig lokke med de falske løfte om magt og ære i en ny verden.

Disse tilbedere bliver til ved en af Ulvene, eller en af Ulvenes få men tro tjenere, finder en fortabt sjæl. De leder efter folk med stærke hjertesorger eller et hadefuldt sind. Folk der er klar til at tro på hvad som helst. Efter offeret ved egen mund har valgt at tjene Therian, vil en af Ulvene, eller deres kaospræster anvende en daggert skabt til ritualer som bruges til at kontrollere offerets sjæl og vilje. Dette er en af de stærkeste magier kendt, og meget svær at bryde, men skulle det lykkes vil personen blive kureret af sjælesygen og vende Therian ryggen. Der eksistere dog ikke nogle skriftruller der berrettet om et sådan mirakel, og derfor vides det heller ikke om offerets sjæl er til at frelse.

Når en tilbeder bliver trængt op i en krog vil de ofte ofre sig selv for kaos. Tilbederen besidder en daggert som er ubrugelig som våben og meget skrøbelig, men meget magtfuld. Ofret bruger daggerten til at slå sig selv ihjel med, hvorpå alt våbenets magt og ondskab flyder ind i ofrets krop og muterer dem til kaosmonstre der er umulige at stoppe, usårlige og i stand til at bruge kaoselementerne.  I denne sidste stund er tilbederne farligst og det frarådes på det stærkeste at begive sig i kamp med en kaosinficeret tilbeder.Tilstanden er heldigvis midlertidig og meget ustabil da det er ren kaosenergi der flyder i en krop der ikke besidder en sjæl der kan klare så stærke kræfter og derfor ætser kaos langsomt men sikkert ofret krop indtil den er total opslugt af elementerne. Dog bliver kaosmonstret stærkere og stærkere indtil det dør. Så selv om disse tilbedere er de lavest rangeret er de måske de farligste, på trods af det kun er et kort stykke tid.

Den tredje cirkels mål er simpelt. De tænker ikke på andre end sig selv og deres sind er lukket for muligheden om at samarbejde med højere magter for at nå deres mål. De ønsker kun magt og så meget af det som muligt. De er også den cirkel der er mest sårbar for Therians gnist inden i, som de lader styre deres sind og alle sanser. Dette gør dem nemme at identificere og deres levetid er, omend magtfuld, relativ kort.

Sidst opdateret: Den 22. Apr. 2011 klokken. 15:27

© Copyright Néveri 2024