Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Projektet

Velkommen, frænde!
Vi, Jaric, Snow og Rahsna, byder dig velkommen
til et kig bag universet og det arbejde der ligger i det.

Denne del af hjemmesiden fortæller om hvad der sker bag historien i Néveri og bag forumet, hvem vi er, hvad vi hver i sær laver samt nogle af vores tanker bag universet.

Lad os starte...
Néveri-projektet er navnet på det arbejde der skaber og udvikler Néveri. Det er fremtidens planer og vores tanker og idéer med det hele. Det er, kort sagt, alt der har med Néveri og dets udvikling at gøre, som ikke giver Néveri liv - det er forumets rolle.

Til daglig bliver Néveri-projektet styret af ovennævnte.
Hvem vi er, kan du læse mere om i menuen til venstre. Vi forsøger altid at finde på noget nyt og spændende til vores univers. En gang om ugen samles vi for at planlægge hvad næste opgave er, om det er en fortælling, et live scenarie eller en verdenstekst, der skal uddybes. Uanset hvad vil det sandsynligvis bringe en smule mere kendskab til den del af Néveris univers, som det nu omhandler. Vi har en meget lang liste med ting vi ønsker at forbedre eller oprette, og som du nok kan se på projektets levetid, er det noget, der tager tid.

Mange sideløbende projekter står på den store plan vi prøver at holde styr på, og sikkert endnu flere uplanlagte vil blive arbejdet på inden de planlagte opgaver. Det er sådan vi arbejder ¯_(ツ)_/¯

Vi forsøger altid at finde nye måder at vise Néveris univers frem på, på en så nem og realistisk måde som muligt. Disse metoder er blandt andet:

  • Et kort over Moranien
  • Tredimensional udsigt over udvalgte steder i Moranien
  • Illustrationer
  • Og måske også en dag; Néveris egen online 3D-verden, så man for alvor kan begynde at forestille sig Néveris udseeende - Ved selv at vandre rundt i det.

Det her er blot en kort introduktion, men hvis du virkelig vil vide mere, så opfordrer vi dig til at se mod venstre, hvor vi har oprettet sider, der hver i sær giver lidt indsigt i hvad vi går og laver.

Vi ønsker dig en fredelig rejse.

Må guderne bringe dig til vor bål igen.

Sidst opdateret: Den 31. Jan. 2020 klokken. 17:59

© Copyright Néveri 2024