Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Projektet > Tak til...

Folket bag Néveri-projektet ønsker at takke følgende medlemmer for deres indholdsbidrag til universet - Inkluderet os selv..

Jaric
For at støtte os selv om det til tider virker en smule åndsvagt for hende at fortsætte ;) For at have skrevet massevis af dokumenter til Néveris hjemmeside, for altid at have tid til at give feedback om alt og altid være godt og grundigt kritisk når det kommer til at teste hjemmeside, forum og Persongalleriet. Yderligere for at have skrevet over 3000 indlæg på vores forum og været blandt en af de bedste rollespilllere i vores projekt med nogle utrolig spændende og unikke roller. Yderligere skal hun have dybt tak for at gide at oversætte nogle af vores længste dokumenter til den engelske side!

Rahsna
For at have en utrættelig energi og altid tænke positivt. For at skabe vores hjemmeside og PersonGalleriet og bruge dage og uger på koderne bag. For at finde på nye væsener og personer til Néveri. For at skrive helt unikt rollespil på forumet, både alene og sammen med andre. For altid at fortælle om Néveri til enhver der gider høre om det og derved skaffe flere potentielle medlemmer. For endnu at have en drøm om live rollespil med Néveris univers!

Sündir
For at have fundet på mange spændende væsner til vores univers og gidet at dokumentere dem tilstrækkeligt til vi andre kan færdiggøre dem og ligge dem ind i universet. Ud over skal hun have tak for at skrive over 3000 indlæg på vores forum og være den meste aktive bruger vi nogensinde har haft i vores projekt!

Tara
For skrivning af et par sange og forsøget på at skrive om en ny race der desværre aldrig blev færdig, men har givet os et nyt område i Néveri

Zaniza
For hendes massive støtte og niveau af feedback på vores arrangementer, og hjælp med at tegne væsnerne og deltage aktivt på vores forum i næsten et år.

Sidst opdateret: Den 30. Apr. 2014 klokken. 20:56

© Copyright Néveri 2024