Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Projektet > Projektplaner

2020 - 2025

Den store omskrivning af Néveris verdenstekster

Teksterne om verdenen vi skriver i (tidligere kaldet lore)
Der er mange dele af Néveri som oprindelig ikke er oplyst. Det ønsker vi at ændre på. Vi vil også genoverveje vores fortællermetode på siden. Halvt inplay, halvt offplay er forvirrende for alle andre end os. Vi vil i stedet skrive tingene som de er og derefter forvente at vores spillere er modne nok til at kende forskel på hvad deres karakterer ved og hvad de selv ved.
 
Da vi går meget op i det nye fundament, som helst skal holde de måske næste 20-30 år, kan der gå længe inden vi er færdig med vores grundige gennemgang af alle Néveri nuværende elementer. Derfor har vi også rykket tidshorisonten betydeligt.
 
Vi har adskillige vigtige sider som skal omskrives, før vores univers er nogenlunde opdateret til hvordan vi ser det i dag; Vores univers er i dog i evig udvikling og hver element vi finder på, skaber flere spørgsmål til hvordan kulturen hænger sammen. Alligevel ønsker  vi nu for alvor at skrive det hele ned og udforske alle de spørgsmål. Både så vi selv ved det, men også så alle andre kan være med. Det er noget vi ikke har været så gode til det sidste årti og det ønsker vi at ændre.
 
De næste fem år forventer vi at fokusere på følgende:
 

Guderne

I mange år har ønsket at uddybe guderne. De vil løbende blive opdateret som vi godkender dem i fællesskab.
 

Mallenkaiernes historie

Rahsna er for alvor i gang med at finde ud af vores bogstaveligt forbandede ulvevæsner. Indtil videre har han fundet ud af der er 30 generation han skal finde på. Yikes! Når historien er fastsat og godkendt, vil Néveris tidslinje blive opdateret til at tage større højde for deres poteaftryk i historiens gang ;)
 

Magi i Néveri

Vi ønsker at uddybe magi meget mere end oprindeligt. Bl.a. har vi fundet ud af der er mange typer af magi og dem er vi ved at undersøge. Samtidig er det også et forsøg på at skabe mere struktur indenfor feltet. Særligt vil det forøge inspirationen som magibruger.
 

Néveris væsner

Vi har planer om at skabe en fælles struktur for væsenerne. Vi ønsker også at gennemgå teksterne og bekræfte at de fortsat lever op til måden vi ser væsnerne på i nutidens Néveri. Spoilers: De fleste gør bestemt ikke!
 

Néveris ledere

Enhver borger ønsker at vide hvem de skal brokke sig til, når der opstår problemer, så vi ønsker at gøre det tydeligt hvem der leder de forskellige væsner i Néveri, så vores medskrivere både kan inspireres men også forholde sig til hvem de  tjener uanset hvilken race, de udvælger at deltage med.
 

Klaner & Ordener

Længe har Rahsna ønsket at give et langt dybere indblik i Néveris forskellige kulturer og deres indflydelse. Dette vil i større grad blive en del af arbejdet med væsnerne som helhed, men på nuværende tidspunkt er der ikke truffet nogen beslutning om hvordan informationen skal organiseres.
Sidst opdateret: Den 13. Mar. 2022 klokken. 20:12

© Copyright Néveri 2024