Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Klaner & Ordener > Kaosordenerne > Therian > Den anden cirkel

Den anden cirkel i Therians kaosorden består at magtfulde tilbedere der spreder Kaos' budskab og tomme løfter om en ny, ren verden med magt til alle og enhver der støtter Therian, og en varsel til alle andre, at de skal støtte Therian, eller dø. De såkaldte kaospræster. Her er det vigtigt at lægge mærke til rangeringen i Therians kaosorden har ét niveau mere end de andre kaosordener. Som vi ved fra andre kaosordener, er kaospræsterne den mægtigste cirkel, men i denne cirkel er de altså placeret i den 2. cirkel i stedet for den 1. cirkel. Dette er en udmærket indikator for kaosordenens niveau af magt da de har en kaosgud og næsten kaoshalvguder til at lede dem.

Den 2. cirkel består af korrumperede magikere, der er de eneste der kan anvende magi ud over kaosulvene i Therians kaosorden. Deres evner er dog langt underlegne kaosulvene, eller hvert fald hvert kaosulv's element. De fleste af en kaospræsts magier er til angreb, men kaospræsten bruger også sin magi til at transportere sig selv rundt igennem portaler som man før troede kun Ulvene var i stand til.

Kaospræsterne formodes af være dem der gør kaosofre sjælesyge. Tilbedere af den tredje cirkel finder passende ofre og bringer dem til disse magtfulde tilbedere som derefter korrumperer ofret for at skabe endnu en tilbeder i den tredje kaoscirkel. Da det kun er kaosulvene der kan skabe nye kaospræster er der få af disse magtfulde magikere. Ingen ved hvordan kaospræsterne bliver skabt, og derfor heller ikke om det er muligt at redde de korrumperede magikere.

En person i den anden cirkel vil ofte have et større ansvar og være i tættere eller direkte kontakt med en af kaosulvene. Deres ultimative mål er at rekruttere flere tilbedere i Therians tjeneste, så både Therian og dem selv kan blive stærkere. De står også for at kontrollerer kaosordenerne i de større byer. Vi kender ikke identiteten på nogle af disse mægtige magikerere, men det er muligt nogle af dem kan være arkanister.

Sidst opdateret: Den 22. Apr. 2011 klokken. 15:27

© Copyright Néveri 2024