Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Klaner & Ordener > Kaosordenerne > Therian > Den første cirkel

Den første cirkel er hvor det alt sammen begyndte. Først med Therian selv og derefter dens kaosulve, som er dens mest loyale tilbedere, og også de mægtigste. Så længe at Therian er i Moranien, kan Ulvene ikke rigtig dø. De kan slås ihjel, men de vil snart komme tilbage for at hævne sig på den mægtige kriger der ødelagde deres krop.

Therians Ulve
Der er i alt 5 kaossjæle en for hvert element: ild, jord, vand, luft, og bæstet. Hver sjæl har sin egen personlighed og når den overtager en krop, kæmper den imod kroppens sjæl indtil kaossjælen næsten har taget fuld kontrol. Det er dog ikke muligt for kaossjælen helt at eliminere dens krops originale vært, og således findes der altid en splid af sjælens gamle personlighed i den kaos-besatte krop. Kroppens originale vært vil altid kæmpe meget imod i starten, men langsomt vil kaossjælen overtage og dette er synligt ved at personens morale langsomt bliver nedbrudt indtil kaossjælen næsten har fuld kontrol. Processen kan variere alt efter hvor stærk sjælen er. Vi ved dog, at ved at tale til den gamle del af sjælen i den rette situation, kan kaossjælen miste kontrol over kroppen midlertidigt. Therian er den eneste der kan udslette sine ulve. De nuværende 3 kaosulve er kendt som Sündir, Siran, og Silikar. De to sidste af Therians tjenere er ikke blevet set i lang tid og det formodes at Therian har fjernet disse tjeneres kroppe indtil den finder et passende tidspunkt, eller passende personer at slippe sine to sidste ulve løs på.

Område
Den første cirkels hovedkvarter blev afsløret i sommeren 3455 da en voldsom stråle af energi skød op et sted dybt inde i Karstaags skove. Der er ingen der er vendt tilbage efter at have trådt derind, og både menneskernes og højelvernes konge har tøvet med at sende flere folk ind i dette dødelige område.

Sidst opdateret: Den 10. Aug. 2013 klokken. 23:27

© Copyright Néveri 2024