Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Klaner & Ordener > Mikan ordenen

(Ordenen i Moranien, ikke hele Néveri)

Ordensleder – mennesker
Mikan ordenens leder i Moranien holder til i Calendon. Hans navn er Shemuel. Han er en forholdsvis ung mand, kun nogen og tredive år. Han har tilbedt Mikan hele sit liv, og er hurtigt steget i graderne indenfor ordenen. Det er ham, der har bragt struktur i ordenen gennem de sidste fem-seks år. Han tænker udenfor rammerne, og er ofte provokerende i sin opførsel. Hans udseende afspejler hans personlighed meget godt, han går klædt i stærke farver, og har langt hår der altid er løst. Han er ugift, men lever ofte med flere kvinder på en gang.

Ordensleder – højelvere
Højelverne har ikke nogen officiel leder af Mikan ordenen, da der ikke eksisterer noget Mikan tempel i elvernes by. Mikans temperament er ikke noget, der passer højelverne, og selvom enkelte højelvere tilbeder ham, har de aldrig sluttet sig sammen i nogen form for orden.

Hvilke personer er medlemmer? Deres stilling i samfundet, titel/arbejde osv.
Som regel er det personer fra den lavere del af samfundet, der tiltrækkes af denne orden. Det er en fri orden, altså uden rang, hvis man ser bort fra ordenens leder. Der er en høj grad af frihed og løssluppenhed, alle bor sammen og deler indtægterne med hinanden. Hvis man ønsker at være medlem af ordenen, men ikke bo med de andre medlemmer er det som regel fordi man er omrejsende, og ethvert Mikan tempel eller kloster vil tage imod en med åbne arme. Mange gøglere, teaterfolk og omrejsende handelsfolk hører til blandt ordenens medlemmer. De fleste er mennesker, men også enkelte skovelvere er i flokken. Der er cirka ligeså mange mænd som kvinder i ordenen, og der skelnes ikke mellem kønnene.

Rang i ordenen
Som tidligere skrevet har ordenen intet rangsystem, udover Shemuel som leder i hovedstaden, er der ledere i de enkelte templer og klostre rundt om i Moranien. Men disse ledere gør ikke meget andet end at holde opsyn, og organisere fællesskabet. De administrerer også den fælles formue, ordenen det pågældende sted måtte eje.

Ordenens bygninger
Ordenens hovedsæde i Calendon er en flerfarvet bygning, der egentlig ikke ligner et tempel, men mere et teater eller lignende. Mikans symbol pryder naturligvis bygningen. Ellers er klostrene og templerne rundt omkring dog mere afdæmpede, pengene bruges på fester, god mad og vin, og ikke på udseendet af bygningen – ganske i Mikans ånd. Ordenen tjener til deres egen tilværelse ved dels at hjælpe syge eller blot yde sikkert logi til rejsende. Enkelte underholder også for penge rundt om i landsbyerne, og nogen sælger ud af grøntsager og frugt fra klosterets grund. De er ikke rige, og de lever ikke i luksus, men nyder livet.

Hvor ligger ordenens hovedsæde, hvis der er et
Shemuel har omdannet Calendons Mikan tempel til hovedsæde, og Shemuel forsøger at holde sig orienteret om hvad der foregår i resten af ordenen. Han beslutter ikke meget i forhold til de andre medlemmer af ordenen, og det er svært at få nogen officielle udtalelser, som hele ordenen kan stille sig bag.

Hvad er ordenens mål/prioriteringe
Som sådan er ordenens mål glæde. Hvert menneske skal bringes til at glæde sig over livet og den stand, man nu er i. Noget egentligt politisk eller religiøst mål har de ikke, blot deres medlemmer nyder livet (og hinanden) kan de ikke se, at man behøver andet.

Eventuelle sange
Ingen endnu.

Eventuelle specielle ritualer
Ingen endnu.

Sidst opdateret: Den 22. Apr. 2011 klokken. 15:29

© Copyright Néveri 2021