Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Begynderens guide

Vær hilset fremmede -
og velkommen..

... til en ny verden

... der ej er som din, og dog alligevel, med mange, mange steder som kunne minde om det. Vi har store, endeløse skove, golde ørkener der strejker sig så langt øjet rækker, bjerge så høje at de når himlens skyer, have så dybe at intet væsen nogensinde har set dets bund, og byer så smukke at engle ville græde.

... væsenerne i den

... er alt fra simple mennesker, listige malenkaier, vise højelvere, stolte dværge, sindsyge kaosvæsener, mægtige halvguder, mystiske shiraer, rolige skovelvere, ensomme sirener, krigsglade orker, snedige gobliner, hemmelige drager, ondsindede sortelvere, og mange guder at tilbede. Guderne minder meget om jeres græske guder - men vore guder er naturligvis virkelige!

... og landet

... er et fantastisk sted, med byer klædt i marmor, templer så store at du ikke kan se toppen, paladser større end bjergene selv, miner så langt under jorden at det ikke kan måles, og hære mægtige nok til at overvinde hele riger. Begiv dig fra smukke bjerge til brændende vulkaner, fra rådssale til den usleste tiggerplads. Vær alt fra konge til rakker, fra herskerinde til snigmorder. Man siger at kun fantasien sætter grænser - men Néveri er grænseløst!

Endnu engang velkommen.


Verdenens (korte) historie

Néveri (universet) blev skabt af guden Curator. Men da han skabte universet, kom han også til at skabe fem meget destruktive guder kendt som Kaosguderne. De forsøgte at ødelægge hele universet, så derfor skabte Curator Avia og Avus til at hjælpe ham med at spærre Kaosguderne inde i håb om de aldrig ville kunne slippe fri igen. Derefter skabte de tre guder en masse andre guder, som vi kender som de yngre guder, som skabte Verdenen at leve i og væsener til at leve på den.

Det gik selvfølgelig ikke som planlagt og væsenerne endte med at bekrige hinanden indtil hele verdenen atter var indhyldet i Kaos som ved universets fødsel. Det gav Kaosguderne magten tilbage og de nåede næsten at blive stærke nok til at slippe fri af deres fængsel. Guderne samlede derfor alle deres kræfter og delte verdenen i 8 stykker for at skabe fred imellem racerne. Det stykke vi lever på kaldes Moranien.

Det lykkedes ikke helt guderne at holde Kaosguderne indespærret, der var nemlig en der var undsluppet. Therian. Og denne Kaosgud har lige siden været roden til alt ondt i Néveri.


Træd ind i Néveri

Nu hvor du kender lidt til Néveri, er det næste du nok ønsker, at finde en rolle at spille med.

 1. Vælg først hvilken race du ønsker at være. Hvis du ikke har prøvet rollespil før, anbefaler vi et menneske da de er den race der er nemmest at spille.
   
 2. Vælg din karakters navn. Det er godt med et efternavn, men intet krav. Det er oftest lettere at finde på et navn når du kender din rolle bedre. Det er noget du SKAL have fundet på inden du begynder at spille rollen da du næsten altid vil blive spurgt om det når du møder andre spillere i Néveri, og så er det bedre at have tænkt sig godt om, istedet for bare at finde på noget når man bliver spurgt.
   
 3. Vælg derefter et erhverv – hvad er din rolles job? Hvad er dens mål i livet? Hvad vil du opnå med rollen? Her er det godt at have lidt baggrunds viden om den race man spiller. Du kan læse om dem alle under Néveris væsener.
   
 4. Hvis du har lyst, kan du derefter ydfylde de sidste dele af skemaet med alder og andre personlige detaljer - familie, udseende, osv. Det er med til at give din rolle mere dybde og gør rollen mere overbevisende for dig selv og andre.
   
 5. Når du er klar til at spille med din nye rolle kan du begynde at spille med os andre på vores rollespilsforum, hvor vi igennem tekst deltager i hinandens historier om hvad vores roller gør og siger.
  Find en historie at deltage i eller start din egen, som andre kan deltage i.
   

Hvis du har yderligere spørgsmål, er spilmestrene altid klar til at hjælpe dig.


Deltag i fællesskabet og lær mere

Som nyt medlem har du sikkert et ocean af spørgsmål; Spørgsmål vi vil elske at besvare.

For at gøre dette på en sjov og social måde, er der mulighed for at deltage i et online møde hvor vi tager folks spørgsmål op og besvarer dem i fællesskab. Mødet foregår efter behov på den platform vi kan deltage på, og som flest ønsker.

Og hvis du skulle misse en af disse møder, så frygt ej. Det mest vigtige vil vi selvfølgelig skrive ind i teksterne på siderne her.

Sidst opdateret: Den 9. Jun. 2017 klokken. 20:10

© Copyright Néveri 2024