Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Projektet > Om spilmestrene

Rahsna

Eresirs tegn

Det personlige
Rahsna siger aldrig nej til at fortælle om Néveri, vores dystre fantasy-univers.

Han er en venlig og imødekommnde person, der elsker alt der har med en god historie at gøre. Derudover er han interesseret i det åndelige, og elsker at få mennersker til at tænke mere over deres handlinger i livet.

Rahsna som spiller
Rahsna spiller alt mellem himmel og jord. Selv om han ofte spiller uskyldige og fjollede roller, har han et naturligt talent for at spille de onde roller. Dog spiller han aldrig ond, for ondskabens skyld. Han går meget op i, at der er motiver, behov og mening med det han skriver og gør.

Han var kendt for at flette alle sine tidligere rollers historier sammen og væve dem imellem hinanden. Til tider gør han det stadigvæk, men med over 60 roller at holde styr på, er det sjældent nu til dags.

Rahsna er vores mester af lore og derfor gør han meget ud af at inkludere det i sit spil med andre for at lære sine medspillere om hvor de befinder sig og hvad de har af muligheder i dette dystre dystopia af en verden som Néveri jo er.

Hans arbejde med Néveri

 • Arbejder med dybden i Néveris univers i fælleskab med Snow og Jaric
 • Står for at vedligeholde og tilføje (men skriver i fællesskab) alt indhold på Néveris hjemmeside (internt kaldet lore sitet)
 • Administration af Néveris hjemmeside, forum og Sjælecirklen
 • Stod for live arrangementerne på Bornholm
 • Desuden hovedansvarlig for at Néveri-projektet altid fortsætter med at leve videre.

Rahsna klarer det meste af snakken med brugerne og forsøger at lytte så meget til medlemmerne som muligt. Han udvikler og opdaterer regler og skriver og administrerer dokumenter til hjemmesiden. Desuden står han for Sjælecirklen som han har udviklet fra eget behov og senere udvidet og tilpasset til Néveris univers.

Rahsnas 3 mest kendte roller er:

 • Kaosulven Sharan
 • Alurianen Keinar
 • Dødskasteren Marcus

Historie
Siden starten har Rahsna været besat af Néveri. Rahsna startede sit rollespilsliv i 2003 ved at blive medlem i BFRF (Bornholms Fantasy Rollespils Forening). I sin tid i BFRF hjalp han meget til i bestyrelsen på sidelinjen, da deres arbejde altid har fascineret ham. Hurtigt fandt han ud af, at han havde talent for at finde på nogle helt unikke påfund. Det er bla. hans skyld at alurians blev til dét de er i dag, samt at Therians ulve har fået et så langt liv som de har. Han var officielt medlem indtil 2006 men flyttede fra Bornholm i slutningen af 2005.

Nu afskåret fra live-rollespil, startede han Néveri-projektet sammen med Jaric og Snow.

I 2010 flyttede han midlertidigt tilbage til sin føde Ø, hvor han efter megen eftertanke trådte ind i den nuværende rollespilsforening Aria. Han engagerede sig I alt med rollespil på Øen, og stod for den daglige ledelse af foreningen. Han oprettede Néveri live, men konflikter med udviklingen af universet gjorde at han måtte opgive den drøm.

I dag arbejder Snow, Jaric og han selv sammen om at holde Néveri i live fra Fyn, hvor han hjælper med at opdatere lore, dele sin viden om sine roller til Jarics bog, genoplive rollespilsminder og en enkelt gang imellem skrive og deltage i nye rollespil.

 

Jaric

Mikans tegn

Det personlige
Jaric er født i august 1985 på Bornholm.

Jaric er vores spilskabende ild, den der holder vores gnist til at udvikle roller i live; Og med dem, Néveris kompliceret historie. Uden Jaric havde der intet Néveri været!

Jaric blev fascineret af mulighederne for karakterudvikling i rollespil, og har siden hun begyndte med at spille, udviklet sig fra at være genert og usikker til at turde tage chancer og stole mere på sig selv.

 

Hendes arbejde med Néveri

Jaric nød at udvikle universdelen af rollespillet og finde på sange og legender. Nu er hun i færd med at skrive en bog baseret på Néveris univers og det er vi ganske stolte af! Når hun ikke har travlt med elementer til sin bog, planlægger hun nye kompliceret plots.

Disse plots giver ofte liv til et lille scenarie som udspilles af alle tre spilmestre, når de mødes hveranden måned. Hun nyder at udvikle sine ofte kompliceret roller og kaste dem ud i alt muligt ubehageligt.

 

Jarics 3 mest kendte roller er:

 • Menneskekvinden Paq
 • Magikeren Padrio
 • Dødskasteren Ruthgar

 

Historie
Jaric begyndte at spille rollespil i december 2003. Det har altid været fantasy rollespil, oftest middelalderscenarier. Hun har dog også prøvet moderne og futuristiske scenarier. Jaric bruger ikke lige så meget tid på live rollespil længere, da hun har en dejlig familie at tage sig af men hun deltager dog til tider i enkelte, store scenarier, men nyder mere at udvikle sine karakterer.

I tidligere år har hun mest fokuseret på at udvikle universet eller skrive kortere historier, som dog foregår i Néveris univers og er tilgængelige på forumet. Hun brugte meget tid på at oversætte tekster, eller skrive nye som hun mente manglede, for at forklare om universet til andre.

Jaric fokuserer nu på at skrive en bog, og ellers skrive som sine roller og på den måde inspirere os andre til et Néveri efter kaos-æraen.

 

Snow

Sheekas tegn

Det personlige
Udover at være spilmester, er Snow vores mest kreative medlem og har skrevet over 2.000 indlæg på forumet.

Snow som spiller
Snow elsker at udfordre de andre spillere. At presse deres grænser og få dem til at tænke sig om, er et af hendes specialer. Hun er udspekuleret og husker det meste din rolle har sagt eller gjort i en levende fortælling - og bruger det ofte imod dig ;)

Snows 3 mest kendte roller er:

 • Kaosulven Sündir
 • Væsnet Cheza
 • Skyggekvinden Vilandra
Sidst opdateret: Den 14. Aug. 2020 klokken. 18:45

© Copyright Néveri 2024