Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Hvad sker der i Néveri?

Hvad der sker i Néveri

Erapas, den 16. dag i Kimo's tegn år 3456
Paq, som ikke har set noget til Eresir og Aerths alurians i flere år nu, er begyndt at leve sit eget liv. Måske, forhåbentligt begyndelsen på et nyt. Læs et af Néveris bedste RP'er. Læs mere.


Renpas, den 8. dag i Mikan's tegn år 3456
Resourcemanglen har spredt sig i menneskebyerne mærkbart nu og det er tydeligt at der snart må gøres noget drasktisk. Nogle enkelte heldige der har venner blandt elverne har fået hjælp, men resten har måtte kæmpe med sult og en meget kold vinter. Adskillige eventyrslystne har begivet sig afsted men hverken resourser eller helte er vendt tilbage fra de sydlige bjerge hvor dværgene bor. Selv folket i Calendon er begyndt at sulte og den kølige start på det nye år har ikke gjort det nemmere at overleve den hårde vinter i Moranien.

De fattiges kvarter ligger næsten øde og gravpladserne ligger fyldte af folk der er sultet ihjel på gaden. Dem der ikke er døde er flygtet ud af Calendon. Mange er døde på rejsen i søgen efter mad, men flere har enten vendt sig til kaos, hvis løfte om magt og ikke mindst fri for sult har været et lokkende tilbud, mens andre har flygtet ind i Karstaag i håb om et nyt liv. Dem der har nået frem har fundet ly i små landbyer eller vandret til nye racer i håbet om barmhjertighed.


Kongen har endelig fundet kærlighed og trods den hårde vinter, har dem der har overlevet den, et nyt lys at følge -- og det er håbet at den kommende dronning vil få Cael Stormklinge til at indse de mange fejl han, som den unge konge han er, har begået.


Renpas, den 1. dag i Mikan's tegn år 3456
Camrynn by er så småt begyndt at blive genopbygget. Men processen er gået i stå i løbet af vinteren. Kongen har sendt nye tømre til i løbet af foråret men de er endnu ikke nået frem. Læs mere.


Efter Kaos' audiens hos kongen, hvor Ethayro, en af kongens mægtigste rådgivere og højelver, blev fanget i skyggeverdenen , har Kaos ikke vist sig. Det er snart et år siden Ethayro blev fanget i skyggeverdenen. Nu har Kaos' dygtigste illusionist fundet ham. Læs mere.


Sort handel med malenkaiblod er så småt begyndt at tage rod i de større byer, efter en ukendt person har afsløret effekten ved at drikke det. Det siges at give alle malenkaiens evner i en kort stund, men uden at personen der drikker det bliver malenkai. I samme område prøver malenkaiernes prins at finde ud af hvem er skyldig i denne handling imod racen og få det sorte marked stoppet inden det for alvor vil brede sig ud i Moranien.


Shirarerne som længe har levet i skyggerne i Carani er så småt begyndt at træde ud af skyggerne og ind i Moranien. Ingen kender dog endnu til dem, og dem der gør, er enten blevet en del af dem, eller dræbt kort tid efter. Shiranene har effektivt holdt deres eksistens ukendt og ingen har endnu været i stand til at fortælle noget om dem eller hvad der foregår bag portalen til Carani.


En enkelt shaman forsøger at tage den umulige kamp op for sit folk. Sammen med en af kongens mest korumperede rådgivere, forsøger han at frigive sit folk og ham selv fra de lænker Blodklanen og Midnatsklanen har lagt på dem. Men det er ikke uden sin pris og trods rådgiverens ord, er det ikke sikkert at hans allierede forbliver loyale overfor ham. Læs mere.

Sidst opdateret: Den 14. Feb. 2014 klokken. 21:16

© Copyright Néveri 2024