Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Væsnerne > Néveris Væsner > IX Kapitel: Sirenerne

IX Kapitel af Néveris væsener
Ved Adarius Meldi
Dværgenes ørken - år 3452

Sirens

Manden
Levetid: 70 år
Vægt: 55-115 kg
Højde: 170-195 cm

Kvinden
Levetid: 75 år
Vægt: 50-100 kg
Højde: 155-185 cm

Forord
Historier hos dværgene har ladet mig forstå at et hidtil ukendt væsen eksisterer i Moranien. Ak, endnu et uvenligt væsen skal findes i vor verden.. Nedenstående er skrevet ud fra de få informationer jeg kunne lokke ud af dværgene med lidt øl, så det siger selvfølgelig sig selv at skønt jeg har skrevet dette, kan det ikke vides hvor vidt dette er helt præcist. Men kongen ønsker at jeg skriver om alle Néveris væsener, også dem jeg ikke har hørt om. Så dette må jeg gøre. Derfor skal I, kære læser, heller ikke komme og brokke Jer, hvis jeres skib forliser i Jeres søgen på disse væsener, og vende tilbage og bede kongen få mig smidt i fængsel. (igen!)

Og nu tror jeg vist at jeg har sagt nok. Jeg ønsker Jer endnu engang god fornøjelse med mit mesterværk.

Skrevet den 23. dag i Rahnees tegn år 3452
Sirenernes rige ligger lige oven på havfolkets. Det styres af SølvVinge som er deres prinsesse og dronning. Hun sidder sammen med hendes søstre og synger ud til de unge sømænd som med det samme forelskes i deres smukke stemme, og forliser i de stejle klipper som omgiver Tågernes rige. Hvis en af sirenerne finder de forliste sømænd og de kvinder som ellers ville være ombord, kan SølvVinge gøre dem til en af dem, men hun kan også lade dem dø i havets favn.

De bære typisk en let kjole af noget stof som kun deres art kan bære og ved hvor de får fra.

Der findes ingen mandelige sirener, de kan føde mænd, men barnet bliver født som menneske, og ikke sirene som dets søskende. Det eneste drengebarnet kan have arvet fra sin moder er måske en smuk sangstemme, men så heller ikke mere.

De stærkeste mænd fra havet dræber de ikke men gemmer til når de skal have børn. Resten bliver brugt som slave-vagter. Det er mændenes job at holde sirenerne uskadte indtil der bliver for mange, og så dræber sirenerne dem. Enten ved at spise dem, eller suge livet ud af dem med deres smukke sang. På den måde holder de sig unge og smukke.

Deres rige er typisk lavet ud af genstande fra skibe, ting fra havet, så som de smukkeste perler og ædelstene som mændene henter når de er ude og dykke.

Sidst opdateret: Den 13. Jan. 2013 klokken. 13:33

© Copyright Néveri 2021