Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Vigtige personer > Cael Stormklinge

Spiller: Jaric
Navn: Cael Stormklinge
Race: Menneske
Køn: Mand
Side: +12
Alder: 33
Beskræftigelse/Erhverv: Kongen
Højde: 180 cm
Guder: Curator
Fødselsdag: 3422
Fødeby: Calendon
Hjem: Calendon

Familetræ Cael nedstammer fra Calen Stormklinge, Moraniens første konge.

Andre karakterer denne karakter har mødt
Sine tre rådgivere, Padrio Rosendal, Ethayro, Ruthgar. Derudover mange af Moraniens indbyggere men det er få han egentlig husker.

Hårfarve: Brunt
Øjenfarve: Blå

Udseende
Cael går klædt som en kriger. Hans hår er halvlangt, omkring til skuldrene. Nogen gange sidder det løst, andre gange i en simpel hestehale. Han bærer forskellige ringe på sine fingre, de fleste som symbol på hans magt. På hovedet har han en krone af guld, den ligner flettede blade og er meget let. Om livet har han et bælte med et sværd, og han har en taske over skulderen som indeholder pergament og en enkelt, forgyldt fjerpen som dog på mystisk vis faktisk kan skrive. Hans tøj er fornemt, som regel i dybblå farver med en sølvkant, det er Stormklinge slægtens farver. Han bærer læderstøvler på fødderne, støvler som er pudset helt sorte.

Personlighed
Cael prøver at være en retfærdig konge, men om det lykkes, er tvivlsomt. Han vil ikke se sig selv som hævet over andre, men har svært ved at tage imod kritik. Særligt hans fiasko mht. ulvene går ham på, og han tåler ikke at folk nævner det. Ellers forsøger han at leve op til sin store forfader, dog keder han sig let i hovedstaden og drømmer ofte om store eventyr eller krige som i 'gamle dage'. Han går ikke ind for alliancer med fjendtlige racer, eksempelvis sortelvere.

Baggrundshistorie
Kongen er en NPC!

Her følger en liste over alle topics Cael Stormklinge har været med i. Så kan man læse op på rollen hvis man ønsker. Topics kommer IKKE i dato-rækkefølge.

Listen opdateret 20/11-2008:

En ny opdagelse?
Kongens audienssal

Padrio hos Kongen

Kongens brev

Velkommen hjem

Kongens arbejdsværelse

Sidst opdateret: Den 26. Jun. 2011 klokken. 11:03

© Copyright Néveri 2024