Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Regler > Forum regler - Del 2

Rollespil på forumet

Mens vi aldrig nogensinde vil bestemme hvordan hvert medlem skal RP'e, er der nogle få skrevne regler.

 1. Hold rækkefølgen.
  F. eks. Jaric starter et RP, Ulven slutter sig til, så er rækkefølgen: Jaric -> Ulven. Snow beslutter sig også for at slutte sig til og vælger at gøre det lige efter Ulven har svaret. Så er rækkefølgen Jaric -> Ulven -> Snow. Osv..
   
 2. Hold tiden.
  Efter det er blevet ens tur i rækken til at svare, har man præcis 24 timer til at svare, ellers bliver ens tur sprunget over. Har ingen svaret endnu efter de 24 timer er gået, må man selvfølgelig stadig svare.
   
 3. At forlade et emne
  Når du vælger at gå ud af emnet udenfor din tur så skriv det alligevel - noget lign: "Jeg går ud af emnet, har ikke lige tiden til at svare" eller sådan noget.
   
 4. Lad være med at spille Superman
  Du kan ikke undvige 20 pile der bliver sendt imod dig på én gang eller blot 2 for den sags skyld. Spil realistisk og giv de andre spillere en chance.

  Sig det til en spiller hvis du syntes din rolle ikke har en fair chance i en situation - også selv om det er os. Néveri indeholder en del mægtige væsner. De fleste af dem styres af spilmestrerne - med måde.
  Husk: Næsten ingen er uovervindelige - men kan være svære at slå ihjel.
   
 5. Det er unfair at styre andres karakterer
  Et eksempel: Reslie går hen og skære halsen over på kvinden.

  I det her tilfælde har personen ikke en chance og det er meget dårligt rollespil for i virkeligheden ville de have haft en chance.

  Så i stedet for at skrive det første, så skriv noget lignende:. Reslie går hen og langer ud efter kvindens hals med kniven.

  På den måde har den person der bliver angrebet en chance for at gøre noget inden din karakter gør deres noget.
   
 6. Når et RP er slut
  Når scenariet er spillet til ende (eller dør ud) lukker man emnet.
  Dette gør vi for at holde styr på vores roller og hvad der er sket så der ikke opstår tidshuller hvor karakteren befinder sig to steder på en gang i nord og syd Moranien, eller at en bruger genopliver et emne der for længst er afsluttet.

  Emnerne bliver så låst når scenariet er slut, og andre kan derefter kun læse om hvad der tidligere er sket.

Har du spørgsmål?
Alle skal være velkommen til at sende en af os tre spil mestre (Jaric, Sündir eller Ulven) en privat besked hvis man har spørgsmål inden man svarer. Ellers så stil dem under "Hjælp & regler" på forumet. Når du skriver et nyt spørgsmål, så husk at søge om dit spørgsmål allerede er blevet besvaret.

Sidst opdateret: Den 26. Jun. 2011 klokken. 11:04

© Copyright Néveri 2024