Sjælecirklen
Sjælecirklen

Left Scroll Right Scroll
Hjem > Universet > Skrifter > Calendons Bibliotek > Kaos' betydning

Helt generelt kan man dele Néveri op i tre grupper, 1) god 2) ond og 3) kaos.
Guderne deler sig ind efter disse tre grupper, og med guderne også den verden de har skabt.
Det er vigtigt at huske på at der ikke er noget verdensødelæggende i, at være ond, og at 'onde' guder og væsener i verden ALTID og UDEN UNDTAGELSE vil kæmpe imod kaos.
Hvad er så kaos, hvis det ikke er ondskab?
Kaos er det næste skridt, efter ondskab, så at sige. Absolut destruktive kræfter, kun interesseret i at bekæmpe hinanden og dermed ødelægge universet som vi kender det.
Lige nu er kaos lukket inde i Intetheden, og dermed meget begrænset i Néveri, men hvis de lukkes ud eller slippes ud, vil alt andet end dem selv holde op med at eksistere.
Kaoskræfterne er ild, vand, jord, luft og bæstet, eller de destruktive/kaotiske drifter i alle væsener. Så længe disse elementer kontrolleres er de ikke skadelige men absolut heller ikke gavnlige.
Naturligvis kan Néveris væsener ikke overleve uden elementerne, men det skyldes at kaosvæsenerne var til stede i universet, da Néveri blev skabt. Havde de ikke været det, havde Néveri eksisteret uden elementerne. Det er derfor nødvendigt at fastholde kaosguderne i deres fængsel, uden at give dem mere frihed end de har nu. Hvis man som væsen i Néveri tilbeder kaos, er det fordi ens sjæl er blevet overtaget af kaos. Intet levende væsen med et sundt sind (ikke sindssyg) vil ønske kaos' frihed da det betyder ens egen undergang.

Sidst opdateret: Den 26. Jun. 2011 klokken. 11:10

© Copyright Néveri 2024